Fremgangsmåde
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- I en stor skål blandes peanut butter og sukker godt sammen.
- Tilsæt ægget og rør, indtil massen er ensartet.
- Bland hvedemel, bagepulver, vaniljesukker og salt i en anden skål.
- Sigt de tørre ingredienser i peanut butter-blandingen og rør det godt sammen til en dej.
- Form dejen til små kugler (ca. 12 stk.) og placer dem på et stykke bagepapir.
- Tryk hver kugle let flad med en gaffel, så de får et klassisk mønster.
- Læg forsigtigt bagepapiret med cookies i airfryeren og bag i 10-12 minutter, eller indtil cookies er gyldne og sprøde i kanten.
- Lad cookies køle af på en bagerist inden servering.
Variationer
- Udskift halvdelen af hvedemelet med havregryn for en grovere cookie.
- Tilsæt lidt kanel eller kardemomme for en krydret smagsnuance.
Serveringsforslag
- Server cookies lune med et glas kold mælk.
- Perfekte som en sød snack til eftermiddagskaffen.
Information
Disse peanut butter cookies er en hurtig og nem udgave, der kan bages i airfryer, hvilket gør dem sprøde uden at skulle tænde ovnen.
Oprindelse
Peanut butter cookies stammer fra USA og er en klassisk amerikansk småkage, kendt for sin karakteristiske smag af peanut butter.