Fremgangsmåde
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Skær mini hotdogbrødene halvt igennem, uden at skære helt igennem.
- Læg en mini pølse i hvert brød.
- Pensl toppen af brødene med lidt smør for ekstra sprødhed.
- Placer mini hotdogs i airfryer-kurven i ét lag, uden at de overlapper.
- Tilbered i airfryeren i ca. 8-10 minutter, indtil brødene er gyldne og sprøde, og pølserne er varme.
- Tag mini hotdogs ud og lad dem køle et par minutter.
- Server med ketchup, senap og eventuelt ristede løg på toppen.
Variationer
- Prøv mini hotdogs med chilimayo eller BBQ-sauce som alternativ til ketchup og senap.
- Lav en vegetarisk version med veganske pølser.
- Tilføj små stykker syltede agurker eller jalapeños for ekstra smag.
Serveringsforslag
- Server mini hotdogs som snack til børnefødselsdage eller til en hyggelig filmaften.
- Kan også serveres som en del af en buffet eller tapasbord.
- Server med rå grøntsagsstænger og dip for en frisk kontrast.
Information
Denne opskrift gør det nemt at lave sprøde og lækre mini hotdogs i airfryer, som både børn og voksne vil elske. Den hurtige tilberedning sikrer en sprød bund og saftig pølse hver gang.
Oprindelse
Mini hotdogs er en populær snack i mange lande, ofte serveret til fester og som hurtig mad.