Sprøde Mini Hotdogs

Tilberedning: 20 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde Mini Hotdogs på Tallerken

Ingredienser

  • 10 stk Mini pølser
  • 10 stk Mini hotdogbrød
  • 1,5 dl Ketchup
  • 1,5 dl Senap
  • Smør til pensling
  • Evt. ristede løg til topping

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  2. Skær mini hotdogbrødene halvt igennem, uden at skære helt igennem.
  3. Læg en mini pølse i hvert brød.
  4. Pensl toppen af brødene med lidt smør for ekstra sprødhed.
  5. Placer mini hotdogs i airfryer-kurven i ét lag, uden at de overlapper.
  6. Tilbered i airfryeren i ca. 8-10 minutter, indtil brødene er gyldne og sprøde, og pølserne er varme.
  7. Tag mini hotdogs ud og lad dem køle et par minutter.
  8. Server med ketchup, senap og eventuelt ristede løg på toppen.

Tips

  • Du kan variere med forskellige typer pølser, fx krydrede eller klassiske.
  • Pensling med smør giver en ekstra sprød og gylden overflade på brødene.
  • Tilsæt lidt revet ost i brødene før airfryeren for en smeltet ostetopping.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk