Sprøde Mini Hotdogs
Tilberedning: 20 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 10 stk Mini pølser
- 10 stk Mini hotdogbrød
- 1,5 dl Ketchup
- 1,5 dl Senap
- Smør til pensling
- Evt. ristede løg til topping
Fremgangsmåde
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Skær mini hotdogbrødene halvt igennem, uden at skære helt igennem.
- Læg en mini pølse i hvert brød.
- Pensl toppen af brødene med lidt smør for ekstra sprødhed.
- Placer mini hotdogs i airfryer-kurven i ét lag, uden at de overlapper.
- Tilbered i airfryeren i ca. 8-10 minutter, indtil brødene er gyldne og sprøde, og pølserne er varme.
- Tag mini hotdogs ud og lad dem køle et par minutter.
- Server med ketchup, senap og eventuelt ristede løg på toppen.
Tips
- Du kan variere med forskellige typer pølser, fx krydrede eller klassiske.
- Pensling med smør giver en ekstra sprød og gylden overflade på brødene.
- Tilsæt lidt revet ost i brødene før airfryeren for en smeltet ostetopping.