Sprøde gyoza i airfryer

Sprøde Gyoza med Saftigt Fyld

Lær at lave sprøde og lækre gyoza med saftigt fyld på få minutter i airfryeren.

⏰ 27 min 🧑‍🍳 Nem 🍽 4 personer 🔥 190 °C

Fremgangsmåde

  1. Bland hakket svinekød, finthakket kål, forårsløg, soyasauce, sesamolie, revet ingefær, presset hvidløg, salt og peber i en skål.
  2. Tag en gyoza wrap og læg cirka en teskefuld fyld i midten.
  3. Fugt kanten af wrappen med lidt vand og fold den på midten. Klem kanterne sammen og lav fine folder for at forsegle gyozaen.
  4. Forbered alle gyozaerne og læg dem på en tallerken.
  5. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  6. Pensl gyozaerne let med olie og læg dem i airfryer-kurven i ét lag uden at de rører hinanden.
  7. Airfry gyozaerne i 10-12 minutter, til de er gyldne og sprøde.
  8. Vend forsigtigt halvvejs igennem tilberedningen for jævn sprødhed.

Variationer

  • Vegetarisk fyld med svampe, gulerødder og tofu.
  • Krydret fyld tilsat lidt chili eller Sriracha.
  • Fyld med rejer og forårsløg for en frisk smag.

Serveringsforslag

  • Server gyoza som appetizer med sojasauce og friskrevet ingefær.
  • Perfekt som snack til en asiatisk inspireret aften.
  • Kan også serveres sammen med en frisk salat eller ris.

Information

Traditionelt blev gyoza dampet eller stegt på panden, men med airfryeren får de en sprødhed der minder om dybstegning, dog med mindre fedt. Det gør denne metode både nem og sund.

Oprindelse

Gyoza stammer fra Japan, men er inspireret af kinesiske dumplings og er blevet en populær ret i hele Asien.