Saftige Mini Meatloafs i Airfryer

Saftige Mini Meatloafs

Små, saftige meatloafs med klassisk smag, hurtige at lave i airfryer.

⏰ 35 min 🧑‍🍳 Nem 🍽 3 personer 🔥 190 °C

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  2. Bland rasp og mælk i en skål og lad det trække i 5 minutter.
  3. Tilsæt hakket oksekød, finthakket løg, æg, ketchup, sennep, Worcestershiresauce, salt, peber og tørret timian til raspblandingen.
  4. Rør farsen godt sammen til en ensartet masse.
  5. Form farsen til 6 små mini meatloafs (ca. 8 cm i diameter og 3 cm høje).
  6. Læg mini meatloafs i airfryer-kurven med lidt afstand imellem.
  7. Tilbered ved 190 grader i 25 minutter, eller indtil gennemstegt og let brunet på toppen.
  8. Lad mini meatloafs hvile i et par minutter inden servering.

Variationer

  • Prøv at blande hakket svinekød og oksekød for en mildere smag.
  • Tilsæt revet ost i farsen for en cremet overraskelse.
  • Erstat rasp med havregryn for en lidt grovere tekstur.

Serveringsforslag

  • Server med en frisk grøn salat og ovnbagte kartoffelbåde.
  • Prøv med dampede grøntsager og en cremet kartoffelmos.
  • Perfekt som fyld i en burger med sprøde grøntsager.

Information

Denne mini version gør det nemt og hurtigt at tilberede den traditionelle meatloaf i airfryer, hvilket bevarer saftigheden og giver en let sprød overflade.

Oprindelse

Meatloaf er en amerikansk klassiker med rødder i europæisk farsmad, tilpasset til moderne hurtigtilberedning.