Fremgangsmåde
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Bland rasp og mælk i en skål og lad det trække i 5 minutter.
- Tilsæt hakket oksekød, finthakket løg, æg, ketchup, sennep, Worcestershiresauce, salt, peber og tørret timian til raspblandingen.
- Rør farsen godt sammen til en ensartet masse.
- Form farsen til 6 små mini meatloafs (ca. 8 cm i diameter og 3 cm høje).
- Læg mini meatloafs i airfryer-kurven med lidt afstand imellem.
- Tilbered ved 190 grader i 25 minutter, eller indtil gennemstegt og let brunet på toppen.
- Lad mini meatloafs hvile i et par minutter inden servering.
Variationer
- Prøv at blande hakket svinekød og oksekød for en mildere smag.
- Tilsæt revet ost i farsen for en cremet overraskelse.
- Erstat rasp med havregryn for en lidt grovere tekstur.
Serveringsforslag
- Server med en frisk grøn salat og ovnbagte kartoffelbåde.
- Prøv med dampede grøntsager og en cremet kartoffelmos.
- Perfekt som fyld i en burger med sprøde grøntsager.
Information
Denne mini version gør det nemt og hurtigt at tilberede den traditionelle meatloaf i airfryer, hvilket bevarer saftigheden og giver en let sprød overflade.
Oprindelse
Meatloaf er en amerikansk klassiker med rødder i europæisk farsmad, tilpasset til moderne hurtigtilberedning.