Saftige Mini Meatloafs
Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 400 g Hakket oksekød
- 1 stk Lille løg, finthakket
- 1 stk Æg
- 50 g Rasp
- 100 ml Mælk
- 2 spsk Ketchup
- 1 tsk Sennep
- 1 tsk Worcestershiresauce
- 1 tsk Salt
- 0,5 tsk Sort peber
- 1 tsk Tørret timian
Fremgangsmåde
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Bland rasp og mælk i en skål og lad det trække i 5 minutter.
- Tilsæt hakket oksekød, finthakket løg, æg, ketchup, sennep, Worcestershiresauce, salt, peber og tørret timian til raspblandingen.
- Rør farsen godt sammen til en ensartet masse.
- Form farsen til 6 små mini meatloafs (ca. 8 cm i diameter og 3 cm høje).
- Læg mini meatloafs i airfryer-kurven med lidt afstand imellem.
- Tilbered ved 190 grader i 25 minutter, eller indtil gennemstegt og let brunet på toppen.
- Lad mini meatloafs hvile i et par minutter inden servering.
Tips
- Du kan tilsætte finthakkede friske krydderurter som persille eller basilikum for ekstra smag.
- Brug en kødnål eller gaffel til at stikke små huller i meatloafen under stegningen for at undgå luftlommer.
- Server med en klat ketchup eller din yndlingsbarbecuesauce.