Saftige Mini Meatloafs

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Saftige Mini Meatloafs i Airfryer

Ingredienser

  • 400 g Hakket oksekød
  • 1 stk Lille løg, finthakket
  • 1 stk Æg
  • 50 g Rasp
  • 100 ml Mælk
  • 2 spsk Ketchup
  • 1 tsk Sennep
  • 1 tsk Worcestershiresauce
  • 1 tsk Salt
  • 0,5 tsk Sort peber
  • 1 tsk Tørret timian

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  2. Bland rasp og mælk i en skål og lad det trække i 5 minutter.
  3. Tilsæt hakket oksekød, finthakket løg, æg, ketchup, sennep, Worcestershiresauce, salt, peber og tørret timian til raspblandingen.
  4. Rør farsen godt sammen til en ensartet masse.
  5. Form farsen til 6 små mini meatloafs (ca. 8 cm i diameter og 3 cm høje).
  6. Læg mini meatloafs i airfryer-kurven med lidt afstand imellem.
  7. Tilbered ved 190 grader i 25 minutter, eller indtil gennemstegt og let brunet på toppen.
  8. Lad mini meatloafs hvile i et par minutter inden servering.

Tips

  • Du kan tilsætte finthakkede friske krydderurter som persille eller basilikum for ekstra smag.
  • Brug en kødnål eller gaffel til at stikke små huller i meatloafen under stegningen for at undgå luftlommer.
  • Server med en klat ketchup eller din yndlingsbarbecuesauce.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk