Fremgangsmåde
- Forvarm airfryeren til 190°C.
- Smør et tyndt lag tomatsauce på hvert mini brød.
- Drys revet mozzarellaost jævnt ovenpå tomatsaucen.
- Fordel pepperoni eller andet pålæg på pizzaerne.
- Drys lidt tørret oregano over hver mini pizza.
- Læg mini pizzaerne i airfryer-kurven i ét lag uden at overlappe.
- Tilbered i airfryeren i 8-10 minutter, eller indtil osten er smeltet og brødet er sprødt.
- Tag mini pizzaerne ud og pynt med frisk basilikum inden servering.
Variationer
- Vegetarisk version med blandede grøntsager som peberfrugt, løg og oliven.
- Mexicansk twist med salsa, jalapeños og revet cheddar.
- Hvid pizza med ricotta, hvidløg og spinat i stedet for tomatsauce.
Serveringsforslag
- Server med en frisk grøn salat.
- Drys med lidt chiliflager for ekstra varme.
- Sæt en skål med dip som ranch eller hvidløgssauce ved siden af.
Information
Denne opskrift er udviklet for at give en nem og hurtig måde at nyde pizza med sprød bund og smeltet ost uden at tænde ovnen.
Oprindelse
Mini pizzaer er en populær snack inspireret af den klassiske italienske pizza, tilpasset til hurtig tilberedning i airfryer.