Sprudlende Farverig Mini Pizzastak med Cremet Ost og Mør Skinke

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Farverig Mini Pizzastak med Ost og Skinke

Ingredienser

  • 8 stk Mini pitabrød
  • 100 g Skinke i skiver
  • 150 g Mozzarellaost, revet
  • 100 g Cherrytomater, skåret i halve
  • 1 stk Rød peberfrugt, finthakket
  • 1 tsk Tørret oregano
  • 1 spsk Tomatpuré
  • 1 spsk Olivenolie
  • Salt og friskkværnet peber, efter smag
  • 10 g Frisk basilikum til pynt

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190 grader C.
  2. Skær pitabrødene i halve, så du får to runde lag pr. brød.
  3. Bland tomatpuré med olivenolie, oregano, salt og peber i en lille skål.
  4. Smør et tyndt lag af tomatblandingen på halvdelen af pitabrødslagene.
  5. Læg et lag skinke på tomatlaget, drys med lidt revet mozzarella, hakket peberfrugt og halve cherrytomater.
  6. Dæk med et nyt pitabrødslag og gentag lagene, så du opbygger små stabler med 3-4 lag pr. mini pizzastak.
  7. Slut af med et lag revet mozzarella på toppen.
  8. Læg pizzastakkerne forsigtigt i airfryer-kurven uden at de vælter.
  9. Bag i airfryeren i ca. 20-25 minutter, indtil osten er smeltet og dejen sprød og gylden.
  10. Tag de varme mini pizzastakke ud og pynt med frisk basilikum inden servering.

Tips

  • Brug gerne fuldkornspita for en mere fiberrig version.
  • Du kan tilføje et strejf af chili eller røget paprika i tomatblandingen for ekstra smag.
  • Server med en frisk grøn salat for et let måltid.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk