Sprødt og Cremet Hvidløgsbrød med Ost

Tilberedning: 22 minutter · 190 °C · Nem

Sprødt og cremet hvidløgsbrød med smeltet ost i airfryer

Ingredienser

  • 1 stk Franskbrød eller baguette
  • 50 g Smør, blødt
  • 3 stk Hvidløgsfed, finthakket
  • 100 g Revet mozzarella
  • 30 g Revet parmesan
  • Frisk persille, finthakket (til pynt)
  • Salt og peber efter smag

Fremgangsmåde

  1. Skær brødet i 2-3 cm tykke skiver uden at skære helt igennem, så skiverne stadig hænger sammen i bunden.
  2. Bland det bløde smør med finthakket hvidløg, salt og peber.
  3. Smør hvidløgssmørret mellem brødskiverne og på toppen af brødet.
  4. Drys mozzarella og parmesan jævnt over og mellem skiverne.
  5. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  6. Læg brødet i airfryer-kurven og steg i 10-12 minutter, eller indtil osten er smeltet og brødet er sprødt og gyldent.
  7. Tag brødet ud, drys med frisk persille og server straks.

Tips

  • Du kan tilføje lidt chiliflager i smørblandingen for et spicy twist.
  • Brug gerne friskrevet ost for bedre smag og smelteevne.
  • Hold øje med brødet under stegning, da airfryere kan variere i varme.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk