Sprøde Rosenkål med Bacon

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde Rosenkål med Bacon

Ingredienser

  • 400 g Rosenkål
  • 150 g Bacon i tern
  • 2 spsk Olivenolie
  • Salt
  • Sort peber

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190°C.
  2. Skyl rosenkålen og skær de største over i halve.
  3. Vend rosenkålene i olivenolie, salt og peber.
  4. Bland rosenkålene med baconternene i en skål.
  5. Kom blandingen i airfryer-kurven i et jævnt lag.
  6. Tilbered i airfryeren i 20-25 minutter, ryst kurven forsigtigt efter 10 minutter for jævn stegning.
  7. Når baconet er sprødt og rosenkålene møre og gyldne, tages retten ud.
  8. Server straks som lækkert tilbehør eller snack.

Tips

  • Du kan tilføje et drys frisk timian eller rosmarin for ekstra smag.
  • Hvis du vil have ekstra sprød bacon, kan du stege baconet separat først og så blande med rosenkålen efter tilberedning.
  • Pas på ikke at overfylde airfryer-kurven, så bliver rosenkålene ikke sprøde.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk