Sprøde Rosenkål med Bacon
Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 400 g Rosenkål
- 150 g Bacon i tern
- 2 spsk Olivenolie
- Salt
- Sort peber
Fremgangsmåde
- Forvarm airfryeren til 190°C.
- Skyl rosenkålen og skær de største over i halve.
- Vend rosenkålene i olivenolie, salt og peber.
- Bland rosenkålene med baconternene i en skål.
- Kom blandingen i airfryer-kurven i et jævnt lag.
- Tilbered i airfryeren i 20-25 minutter, ryst kurven forsigtigt efter 10 minutter for jævn stegning.
- Når baconet er sprødt og rosenkålene møre og gyldne, tages retten ud.
- Server straks som lækkert tilbehør eller snack.
Tips
- Du kan tilføje et drys frisk timian eller rosmarin for ekstra smag.
- Hvis du vil have ekstra sprød bacon, kan du stege baconet separat først og så blande med rosenkålen efter tilberedning.
- Pas på ikke at overfylde airfryer-kurven, så bliver rosenkålene ikke sprøde.