Sprøde Zucchinichips med Parmesan
Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 2 stk Zucchini
- 30 g Parmesanost, revet
- 1 tsk Hvidløgspulver
- 1 tsk Paprikapulver
- 0,5 tsk Salt
- 0,25 tsk Sort peber
- 1 spsk Olivenolie
Fremgangsmåde
- Skyl zucchini og skær dem i meget tynde skiver, helst 2-3 mm tykke.
- Læg zucchini-skiverne i et rent viskestykke og dup overskydende væske af.
- Bland revet parmesan, hvidløgspulver, paprikapulver, salt og peber i en skål.
- Vend zucchini-skiverne i olivenolie, så de er let dækkede.
- Drys parmesan- og krydderiblandingen over zucchini-skiverne og vend dem forsigtigt, så krydderierne fordeles jævnt.
- Placer zucchini-skiverne i et enkelt lag i airfryerkurven uden at overlappe.
- Airfry chipsene ved 190 grader i ca. 20-25 minutter, vend eller rist dem forsigtigt efter halvdelen af tiden, indtil de er gyldne og sprøde.
- Tag chipsene ud og lad dem køle lidt af på en rist, så de bliver ekstra sprøde.
- Server straks som snack eller tilbehør.
Tips
- Skær zucchini så tyndt som muligt for ekstra sprødhed.
- Du kan tilsætte lidt chili- eller cayennepeber i krydderiblandingen for et spicy twist.
- Anvend et mandolinjern for ensartede skiver.
- Opbevar chipsene i en lufttæt beholder, hvis de ikke spises med det samme.