Sprøde Tarteletskaller med Cremet Fyld
Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 8 stk Tarteletskaller
- 200 g Kyllingebryst, kogt og skåret i tern
- 100 g Champignoner, skåret i skiver
- 1 dl Fløde
- 1 spsk Smør
- 1 spsk Hvedemel
- 1 tsk Salt
- 0,5 tsk Peber
- 1 tsk Frisk persille, hakket
Fremgangsmåde
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Smelt smørret i en gryde ved middel varme og rør melet i. Lad det koge et minut under omrøring for at lave en opbagt sovs.
- Tilsæt fløden lidt ad gangen under omrøring, indtil sovsen er glat og cremet.
- Tilsæt de kogte kyllingetern og champignonskiver til sovsen. Krydr med salt og peber, og lad det simre i 5 minutter.
- Fyld tarteletskallerne med den varme, cremede fyldblanding.
- Placer de fyldte tarteletskaller forsigtigt i airfryerkurven, og varm dem i 5-7 minutter ved 190 grader, indtil skallerne er sprøde og fyldet varmt.
- Drys med friskhakket persille før servering.
Tips
- Du kan tilsætte lidt revet ost i fyldet for ekstra smag og cremethed.
- Prøv at variere fyldet med rejer eller asparges for en anderledes version.
- Hvis du vil have ekstra sprøde skaller, kan du forvarme dem i airfryeren uden fyld i 3 minutter først.