Sprøde Rugbrødschips med Havsalt
Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 4 skiver Rugbrød
- 2 spsk Olivenolie
- Havsalt, tsk
- 1 tsk Tørret rosmarin (valgfrit)
- 0,5 tsk Hvidløgspulver (valgfrit)
Fremgangsmåde
- Skær rugbrødsskiverne i tynde trekanter eller firkanter efter ønske.
- Kom rugbrødsstykkerne i en skål og vend dem med olivenolie, havsalt, rosmarin og hvidløgspulver, så det fordeles jævnt.
- Læg rugbrødsstykkerne i airfryer-kurven i ét lag, uden at de overlapper.
- Tilbered ved 190°C i 12-15 minutter, til chipsene er gyldne og sprøde. Ryst kurven eller vend chipsene halvvejs i tilberedningen.
- Lad rugbrødschipsene køle lidt af og opbevar dem i en lufttæt beholder for at bevare sprødheden.
Tips
- Skær rugbrødet så tyndt som muligt for ekstra sprødhed.
- Du kan variere krydderierne efter smag, fx med paprika eller chiliflager for mere smag.
- Opbevar chipsene i en lukket beholder, så de ikke bliver bløde.