Sprøde Quesadillas med Kylling

Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde quesadillas med kylling serveret med salsa og creme fraiche

Ingredienser

  • 2 stk Tortilla wraps
  • 200 g Kyllingebryst
  • 100 g Revet cheddarost
  • 0,5 tsk Spidskommen
  • 0,5 tsk Paprikapulver
  • 0,25 tsk Chilipulver
  • Salt og peber efter smag
  • 1 spsk Olivenolie
  • 50 g Finthakket rød peber
  • 1 stk Forårsløg, finthakket
  • 50 g Majs (valgfrit)

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingebrystet i små tern og bland med spidskommen, paprikapulver, chilipulver, salt og peber.
  2. Varm olivenolie i en pande og steg kyllingeternene, til de er gennemstegte og gyldne, ca. 6-8 minutter.
  3. Tag kyllingen af varmen og rør rød peber, forårsløg og majs i.
  4. Læg en tortilla på et skærebræt og fordel halvdelen af kyllingeblandingen på den ene halvdel af tortillaen.
  5. Drys revet cheddarost over kyllingen og fold tortillaen sammen.
  6. Forvarm airfryeren til 190°C.
  7. Læg quesadillaen i airfryer-kurven og steg i 8-10 minutter, eller til tortillaen er sprød og osten smeltet. Vend evt. halvvejs for jævn sprødhed.
  8. Gentag med den anden tortilla og fyld.
  9. Skær quesadillas i trekanter og server straks.

Tips

  • Du kan tilsætte frisk koriander for ekstra smag.
  • Brug gerne en blanding af cheddar og mozzarella for ekstra smelteevne.
  • Server med guacamole, salsa eller creme fraiche som dip.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk