Sprøde Quesadillas med Kylling
Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 2 stk Tortilla wraps
- 200 g Kyllingebryst
- 100 g Revet cheddarost
- 0,5 tsk Spidskommen
- 0,5 tsk Paprikapulver
- 0,25 tsk Chilipulver
- Salt og peber efter smag
- 1 spsk Olivenolie
- 50 g Finthakket rød peber
- 1 stk Forårsløg, finthakket
- 50 g Majs (valgfrit)
Fremgangsmåde
- Skær kyllingebrystet i små tern og bland med spidskommen, paprikapulver, chilipulver, salt og peber.
- Varm olivenolie i en pande og steg kyllingeternene, til de er gennemstegte og gyldne, ca. 6-8 minutter.
- Tag kyllingen af varmen og rør rød peber, forårsløg og majs i.
- Læg en tortilla på et skærebræt og fordel halvdelen af kyllingeblandingen på den ene halvdel af tortillaen.
- Drys revet cheddarost over kyllingen og fold tortillaen sammen.
- Forvarm airfryeren til 190°C.
- Læg quesadillaen i airfryer-kurven og steg i 8-10 minutter, eller til tortillaen er sprød og osten smeltet. Vend evt. halvvejs for jævn sprødhed.
- Gentag med den anden tortilla og fyld.
- Skær quesadillas i trekanter og server straks.
Tips
- Du kan tilsætte frisk koriander for ekstra smag.
- Brug gerne en blanding af cheddar og mozzarella for ekstra smelteevne.
- Server med guacamole, salsa eller creme fraiche som dip.