Sprøde Popcorn Chicken Bites

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde Popcorn Chicken Bites

Ingredienser

  • 400 g Kyllingebrystfilet
  • 100 g Hvedemel
  • 2 stk Æg
  • 150 g Rasp
  • 1 tsk Paprikapulver
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Løgpulver
  • 0,5 tsk Chilipulver
  • 1 tsk Salt
  • 0,5 tsk Sort peber
  • Olie til pensling

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingebrystet i mundrette tern.
  2. Bland hvedemel, paprika, hvidløgspulver, løgpulver, chilipulver, salt og peber i en skål.
  3. Pisk æggene let i en anden skål.
  4. Hæld rasp i en tredje skål.
  5. Vend kyllingetern først i melblandingen, derefter i ægget og til sidst i rasp, så de er godt dækkede.
  6. Forvarm airfryeren til 190°C.
  7. Placer popcorn chicken i airfryer-kurven i et enkelt lag, pensl eller spray dem let med olie.
  8. Tilbered i 20-25 minutter, ryst kurven halvvejs for en jævn og sprød overflade.
  9. Kontroller at kyllingen er gennemstegt og gylden.
  10. Server straks for den bedste sprødhed.

Tips

  • Du kan tilføje lidt revet parmesan til raspblandingen for ekstra smag.
  • Brug en olie-spray for at få en mere jævn og let olieoverflade.
  • Server med en dip som fx BBQ-sauce, aioli eller sød chilisauce.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk