Sprøde Pølsehorn med Smeltet Ost og Frisk Basilikum

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde pølsehorn med smeltet ost og frisk basilikum

Ingredienser

  • 8 stk Mini pølser
  • 200 g Blød flødeost
  • 100 g Revet mozzarella
  • 12 stk Friske basilikumblade
  • 1 pakke Butterdej
  • 1 stk Æg til pensling
  • Peber efter smag

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190°C.
  2. Rul butterdejen ud på et let meldrysset bord og skær den i 8 lige store rektangler.
  3. Smør et lag flødeost på hver dejplade.
  4. Drys med revet mozzarella og læg et par basilikumblade ovenpå osten.
  5. Læg en mini pølse på den brede ende af hver dejplade og rul dejen stramt rundt om pølsen, så den lukkes godt.
  6. Pensl pølsehornene med sammenpisket æg for at få en gylden og sprød overflade.
  7. Læg pølsehornene i airfryer-kurven med lidt afstand imellem.
  8. Bag dem ved 190°C i 20-25 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.
  9. Lad pølsehornene afkøle et par minutter før servering.

Tips

  • Skift mozzarella ud med en krydret ost som cheddar for ekstra smag.
  • Tilsæt lidt finthakket chili i osten for et spicy twist.
  • Server med en frisk tomatsalsa eller sennepsdip for ekstra smagsdybde.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk