Sprøde Pølsehorn med Smeltet Ost og Frisk Basilikum
Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 8 stk Mini pølser
- 200 g Blød flødeost
- 100 g Revet mozzarella
- 12 stk Friske basilikumblade
- 1 pakke Butterdej
- 1 stk Æg til pensling
- Peber efter smag
Fremgangsmåde
- Forvarm airfryeren til 190°C.
- Rul butterdejen ud på et let meldrysset bord og skær den i 8 lige store rektangler.
- Smør et lag flødeost på hver dejplade.
- Drys med revet mozzarella og læg et par basilikumblade ovenpå osten.
- Læg en mini pølse på den brede ende af hver dejplade og rul dejen stramt rundt om pølsen, så den lukkes godt.
- Pensl pølsehornene med sammenpisket æg for at få en gylden og sprød overflade.
- Læg pølsehornene i airfryer-kurven med lidt afstand imellem.
- Bag dem ved 190°C i 20-25 minutter, indtil de er gyldne og sprøde.
- Lad pølsehornene afkøle et par minutter før servering.
Tips
- Skift mozzarella ud med en krydret ost som cheddar for ekstra smag.
- Tilsæt lidt finthakket chili i osten for et spicy twist.
- Server med en frisk tomatsalsa eller sennepsdip for ekstra smagsdybde.