Sprøde Pølsehorn med Cremet Ost og Krydret Tomatsauce
Tilberedning: 30 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 8 stk Pølsehorn (færdiglavet wienerbrødsdej eller pizzadej)
- 8 stk Små cocktailpølser
- 150 g Revet mozzarellaost
- 400 g Hakkede tomater på dåse
- 1 stk Lille løg, finthakket
- 1 stk Hvidløgsfed, knust
- 1 tsk Chilipulver
- 1 tsk Røget paprika
- 1 tsk Tørret oregano
- Salt og friskkværnet peber, efter smag
- 1 spsk Olivenolie
- Smeltet smør eller æg, til pensling
Fremgangsmåde
- Forvarm airfryeren til 190°C.
- Varm olivenolie i en lille gryde og sautér finthakket løg og hvidløg til det er blødt og gyldent.
- Tilsæt hakkede tomater, chilipulver, røget paprika og oregano. Lad saucen simre i 10 minutter under låg, og smag til med salt og peber.
- Rul dejen ud og skær den i 8 aflange trekanter. Læg en cocktailpølse på den brede ende af hver trekant, drys med revet mozzarella og rul pølsehornene stramt sammen mod spidsen.
- Pensl hvert pølsehorn med smeltet smør eller sammenpisket æg for en flot gylden overflade.
- Placer pølsehornene i airfryer-kurven med lidt afstand og steg ved 190°C i 12-15 minutter, eller til de er gyldne og sprøde.
- Server de varme pølsehorn med den krydrede tomatsauce ved siden af til dipping.
Tips
- Du kan tilsætte lidt frisk basilikum eller chili i tomatsaucen for ekstra smag.
- Brug gerne en pizzadej for en ekstra sprød bund.
- For en ekstra cremet ostesmag kan du blande mozzarella med lidt revet cheddar.