Sprøde Panerede Ravioli

Tilberedning: 22 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde Panerede Ravioli

Ingredienser

  • 250 g Frosne ravioli (ostefyldte)
  • 2 stk Æg
  • 100 g Rasp
  • 50 g Revet parmesanost
  • Salt og peber
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Tørret oregano
  • Oliespray til stegning

Fremgangsmåde

  1. Kog raviolien efter pakkens anvisning, men reducer kogetiden med 1 minut, så de stadig er faste. Afdryp godt og lad dem køle af.
  2. Pisk æggene sammen i en skål.
  3. Bland rasp, revet parmesan, hvidløgspulver, oregano, salt og peber i en anden skål.
  4. Vend de afkølede ravioli først i ægget og derefter i raspblandingen, så de er godt dækket.
  5. Forvarm airfryeren til 190°C.
  6. Spray airfryer-kurven let med oliespray og læg raviolierne i et enkelt lag uden at de overlapper.
  7. Spray lidt oliespray over raviolierne for ekstra sprødhed.
  8. Airfry i ca. 10-12 minutter indtil de er gyldne og sprøde. Vend dem forsigtigt halvvejs igennem.
  9. Server straks med en dip efter eget valg, fx marinara eller en krydret yoghurt-dip.

Tips

  • Du kan bruge både friske eller frosne ravioli, men frosne skal koges først.
  • Prøv at tilføje chili-flager til raspblandingen for et spicy twist.
  • Brug en oliespray for at få en sprød overflade uden at bruge meget olie.
  • Vend raviolierne forsigtigt i airfryeren, så paneringen ikke falder af.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk