Sprøde Mini Pølsehorn med Cremet Ost og Friske Urter

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde Mini Pølsehorn med Cremet Ost og Friske Urter

Ingredienser

  • 8 stk Mini pølser
  • 100 g Kremet flødeost
  • 50 g Revet mozzarella
  • 1 spsk Frisk finthakket persille
  • 1 spsk Frisk finthakket purløg
  • 250 g Butterdej
  • Æg til pensling, stk
  • 1 tsk Tørret oregano
  • Sort peber, tsk

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190°C.
  2. Skær butterdejen ud i 8 lige store rektangler, store nok til at pakke en mini pølse ind.
  3. I en skål blandes flødeost, revet mozzarella, persille, purløg, oregano og lidt friskkværnet sort peber til en cremet urtespread.
  4. Smør et lag af osteblandingen på hver butterdejsplade.
  5. Læg en mini pølse på hver og rul dejen stramt rundt om pølsen, så den lukkes godt til.
  6. Pensl pølsehornene med sammenpisket æg for at få en gylden og sprød overflade.
  7. Læg pølsehornene i airfryerkurven med lidt afstand imellem.
  8. Tilbered i airfryeren i 20-25 minutter, eller indtil butterdejen er sprød og gylden.
  9. Lad pølsehornene køle af i et par minutter inden servering.

Tips

  • Du kan tilføje lidt finthakket chili til osteblandingen for et spicy twist.
  • Server med en frisk dip som aioli eller en krydret tomatsalsa.
  • Hvis du ønsker ekstra sprødhed, kan du pensle med lidt mælk sammen med ægget.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk