Sprøde Mini Pølsehorn med Cremet Ost og Friske Urter
Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 8 stk Mini pølser
- 100 g Kremet flødeost
- 50 g Revet mozzarella
- 1 spsk Frisk finthakket persille
- 1 spsk Frisk finthakket purløg
- 250 g Butterdej
- Æg til pensling, stk
- 1 tsk Tørret oregano
- Sort peber, tsk
Fremgangsmåde
- Forvarm airfryeren til 190°C.
- Skær butterdejen ud i 8 lige store rektangler, store nok til at pakke en mini pølse ind.
- I en skål blandes flødeost, revet mozzarella, persille, purløg, oregano og lidt friskkværnet sort peber til en cremet urtespread.
- Smør et lag af osteblandingen på hver butterdejsplade.
- Læg en mini pølse på hver og rul dejen stramt rundt om pølsen, så den lukkes godt til.
- Pensl pølsehornene med sammenpisket æg for at få en gylden og sprød overflade.
- Læg pølsehornene i airfryerkurven med lidt afstand imellem.
- Tilbered i airfryeren i 20-25 minutter, eller indtil butterdejen er sprød og gylden.
- Lad pølsehornene køle af i et par minutter inden servering.
Tips
- Du kan tilføje lidt finthakket chili til osteblandingen for et spicy twist.
- Server med en frisk dip som aioli eller en krydret tomatsalsa.
- Hvis du ønsker ekstra sprødhed, kan du pensle med lidt mælk sammen med ægget.