Sprøde Mini-Pizzasnegle med Ost og Skinke
Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 1 rulle færdig pizzadej
- 100 g revet mozzarellaost
- 100 g skinkestrimler
- 50 g tomatsauce
- 1 tsk tørret oregano
- friskkværnet peber, efter smag
- 1 stk æg (til pensling)
Fremgangsmåde
- Rul pizzadejen ud på et let meldrysset bord til en rektangulær form.
- Fordel tomatsaucen jævnt over dejen og drys med tørret oregano og friskkværnet peber.
- Fordel skinkestrimler og revet mozzarellaost over tomatsaucen.
- Rul dejen stramt sammen fra den lange side, så du får en lang roulade.
- Skær rouladen i ca. 2 cm tykke skiver, som bliver til pizzasnegle.
- Pensl sneglene med sammenpisket æg for at få en gylden og sprød overflade.
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Læg pizzasneglene i airfryerkurven med lidt afstand, så de kan blive sprøde på alle sider.
- Airfry pizzasneglene i 12-15 minutter, til de er gyldne og sprøde.
- Lad dem køle lidt af inden servering.
Tips
- Du kan variere fyldet med andre typer ost, fx cheddar eller gouda, for en anderledes smag.
- Tilsæt lidt finthakket frisk basilikum eller chili i fyldet for ekstra smagsnuancer.
- Server med en dip af cremefraiche og friskhakket persille for en frisk kontrast.