Sprøde Mini-Pizzasnegle med Ost og Skinke

Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde Mini-Pizzasnegle med Ost og Skinke

Ingredienser

  • 1 rulle færdig pizzadej
  • 100 g revet mozzarellaost
  • 100 g skinkestrimler
  • 50 g tomatsauce
  • 1 tsk tørret oregano
  • friskkværnet peber, efter smag
  • 1 stk æg (til pensling)

Fremgangsmåde

  1. Rul pizzadejen ud på et let meldrysset bord til en rektangulær form.
  2. Fordel tomatsaucen jævnt over dejen og drys med tørret oregano og friskkværnet peber.
  3. Fordel skinkestrimler og revet mozzarellaost over tomatsaucen.
  4. Rul dejen stramt sammen fra den lange side, så du får en lang roulade.
  5. Skær rouladen i ca. 2 cm tykke skiver, som bliver til pizzasnegle.
  6. Pensl sneglene med sammenpisket æg for at få en gylden og sprød overflade.
  7. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  8. Læg pizzasneglene i airfryerkurven med lidt afstand, så de kan blive sprøde på alle sider.
  9. Airfry pizzasneglene i 12-15 minutter, til de er gyldne og sprøde.
  10. Lad dem køle lidt af inden servering.

Tips

  • Du kan variere fyldet med andre typer ost, fx cheddar eller gouda, for en anderledes smag.
  • Tilsæt lidt finthakket frisk basilikum eller chili i fyldet for ekstra smagsnuancer.
  • Server med en dip af cremefraiche og friskhakket persille for en frisk kontrast.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk