Sprøde Mini Pizzasnegle med Frisk Tomat og Smeltet Ost

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde Mini Pizzasnegle med Tomat og Ost

Ingredienser

  • 1 rulle færdig pizzadej
  • 150 g revet mozzarella
  • 2 stk friske tomater
  • 1 spsk tomatpure
  • 1 tsk tørret oregano
  • 0,5 tsk hvidløgspulver
  • frisk basilikum til pynt, stk
  • salt og friskkværnet peber, tsk
  • 1 spsk olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  2. Skær de friske tomater i små tern og bland dem i en skål med tomatpure, oregano, hvidløgspulver, olivenolie, salt og peber.
  3. Rul pizzadejen ud på et meldrysset bord til et rektangel.
  4. Fordel tomatblandingen jævnt over dejen og drys revet mozzarella over.
  5. Rul dejen stramt sammen fra den lange side og skær den i ca. 12 skiver.
  6. Læg pizzasneglene med snitfladen opad i airfryer-kurven med lidt mellemrum.
  7. Airfry mini pizzasneglene ved 190 grader i 20-25 minutter, til de er gyldne og sprøde.
  8. Lad sneglene køle et par minutter af og pynt med frisk basilikum inden servering.

Tips

  • Brug gerne en blanding af mozzarella og en smagfuld ost som cheddar for mere smag.
  • Du kan tilsætte lidt finthakket chili til tomatfyldet for et krydret twist.
  • Hvis airfryeren er lille, kan du bage pizzasneglene i flere omgange for at sikre sprødhed.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk