Sprøde Mini-Pizzasnegle med Krydret Tomat og Smeltet Ost

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde Mini-Pizzasnegle med Krydret Tomat og Smeltet Ost

Ingredienser

  • 250 g frisk færdig pizzadej
  • 100 g revet mozzarella
  • 80 g pepperoni i skiver
  • 150 ml krydret tomatsauce
  • 1 tsk tørret oregano
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • frisk basilikum til pynt, stk
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber, stk

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190°C.
  2. Rul pizzadejen ud på et let meldrysset bord til en rektangel på ca. 30x25 cm.
  3. Smør tomatsaucen jævnt ud over dejen, og drys med oregano og hvidløgspulver.
  4. Fordel pepperoni og revet mozzarella over saucen.
  5. Rul dejen stramt sammen fra den lange side til en roulade.
  6. Skær rouladen i skiver på ca. 2,5 cm tykkelse.
  7. Pensl sneglene med olivenolie og krydr let med salt og peber.
  8. Læg sneglene i airfryer-kurven med lidt afstand, så de kan blive sprøde på alle sider.
  9. Airfry pizzasneglene i 20-25 minutter, til de er gyldne og sprøde.
  10. Lad dem køle et par minutter af, pynt med frisk basilikum og server straks.

Tips

  • Brug gerne en hjemmelavet tomatsauce med chili for ekstra varme.
  • Du kan erstatte pepperoni med skinke eller grøntsager efter smag.
  • For ekstra sprødhed kan du pensle sneglene med lidt æggehvide inden stegning.
  • Server med en frisk dip som hvidløgssauce eller pesto.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk