Sprøde Mini Pizzasnacks med Krydrede Tomater
Tilberedning: 22 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 200 g Pizzadej
- 100 g Mozzarella, revet
- 80 g Krydret tomatsauce
- 50 g Pepperoni, skåret i små skiver
- 1 tsk Tørret oregano
- 1 tsk Hvidløgspulver
- Frisk basilikum til pynt, stk
- 1 spsk Olivenolie
Fremgangsmåde
- Rul pizzadejen ud på et meldrysset bord til ca. 3 mm tykkelse.
- Skær dejen ud i små firkanter eller runde stykker på ca. 5 cm i diameter.
- Smør et tyndt lag krydret tomatsauce på hvert dejstykke.
- Drys mozzarella og små skiver pepperoni over tomatsaucen.
- Krydr med oregano og hvidløgspulver, og dryp lidt olivenolie over.
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Læg mini pizzasnacks i airfryer-kurven i ét lag uden at overlappe.
- Tilbered i 10-12 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.
- Tag snacksene ud, pynt med frisk basilikum og server straks.
Tips
- Brug frisk mozzarella for en mere cremet smag.
- Prøv at tilføje lidt chili flager i tomatsaucen for ekstra varme.
- Hvis du ønsker en vegetarisk version, kan pepperoni erstattes med skiveskårne oliven eller soltørrede tomater.