Sprøde Mini Pizza-Snacks med Ost og Pepperoni
Tilberedning: 27 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 150 g Pizzadej (færdigkøbt eller hjemmelavet)
- 100 g Revet mozzarellaost
- 50 g Pepperoni i skiver
- 50 g Tomatsauce
- Tørret oregano, tsk
- Hvidløgspulver, tsk
- Frisk basilikum til pynt, stk
- Olivenolie til pensling, stk
Fremgangsmåde
- Træk pizzadejen ud på en let meldrysset bordplade og rul den ud til ca. 3 mm tykkelse.
- Skær dejen ud i små runde cirkler på ca. 6 cm i diameter ved hjælp af et glas eller en rund udstikker.
- Pensl hver dejcirkel let med olivenolie for en sprød overflade.
- Smør et tyndt lag tomatsauce på hver cirkel, drys med hvidløgspulver og tørret oregano.
- Læg et lag revet mozzarellaost på tomatsaucen, og placer 2-3 skiver pepperoni ovenpå osten.
- Fold dejcirklen forsigtigt sammen til en halvmåne, og tryk kanterne godt sammen med en gaffel for at lukke mini pizza-snacken.
- Forvarm airfryeren til 190°C.
- Læg mini pizza-snacks i airfryer-kurven med lidt afstand imellem, så de kan blive sprøde på alle sider.
- Tilbered i airfryeren i 10-12 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.
- Lad dem køle et par minutter, pynt med frisk basilikum og server straks.
Tips
- Erstat mozzarella med en blanding af cheddar og gouda for en kraftigere ostesmag.
- Tilsæt lidt finthakket chili i tomatsaucen for ekstra krydret smag.
- Du kan også bruge mini pølseskiver i stedet for pepperoni for en blidere smag.