Sprøde Mini Pizza Pockets med Krydret Oksefars og Smeltet Ost

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde Mini Pizza Pockets med Krydret Oksefars og Smeltet Ost

Ingredienser

  • 300 g hakket oksekød
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 stk lille løg, finthakket
  • 1 stk hvidløgsfed, knust
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 tsk paprikapulver
  • 0,5 tsk spidskommen
  • 0,5 tsk tørret oregano
  • 150 g revet mozzarellaost
  • 1 pakke færdig pizzadej
  • salt og peber, efter smag
  • 1 stk æg til pensling

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190°C.
  2. Varm olivenolie op i en pande og svits løg og hvidløg, til det er blødt og gyldent.
  3. Tilsæt hakket oksekød og steg, til det er brunet og gennemstegt.
  4. Krydr farsen med chiliflager, paprikapulver, spidskommen, oregano samt salt og peber. Rør godt rundt og lad farsen køle let af.
  5. Rul pizzadejen ud på en ren overflade og skær den i ca. 8-10 firkanter af passende størrelse til mini pockets.
  6. Læg en skefuld af den krydrede oksefars i midten af hver dejfirkanter, drys med revet mozzarellaost.
  7. Fold dejen sammen til lukkede pockets og tryk kanterne godt sammen med en gaffel.
  8. Pisk ægget sammen og pensl forsigtigt toppen af hver pocket for at få en gylden og sprød overflade.
  9. Læg pizza pockets i airfryer-kurven med lidt afstand.
  10. Tilbered i airfryeren i 20-25 minutter ved 190°C, eller til de er gyldne og sprøde.
  11. Lad dem køle et par minutter inden servering.

Tips

  • Tilføj finthakket frisk basilikum eller persille i farsen for ekstra friskhed.
  • Prøv også at blande lidt finthakket rød peberfrugt i farsen for mere farve og smag.
  • Server med en frisk tomatsalsa eller en klat cremefraiche for ekstra smag.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk