Sprøde Mini Forårsruller

Tilberedning: 30 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde Mini Forårsruller på Fad

Ingredienser

  • 12 stk Mini forårsrulledej
  • 150 g Revet gulerod
  • 100 g Hvidkål, fint snittet
  • 50 g Bønnespirer
  • 1 stk Forårsløg, finthakket
  • 100 g Kyllingekød, hakket (kan udelades for vegetarisk)
  • 2 fed Hvidløg, knust
  • 1 tsp Sojasauce
  • 1 tsp Sesamolie
  • Salt og peber, efter smag
  • 1 spsk Maizena eller kartoffelmel
  • Vand, til pensling

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  2. Bland revet gulerod, hvidkål, bønnespirer, forårsløg, hakket kylling, hvidløg, sojasauce, sesamolie, salt og peber i en skål.
  3. Tilsæt maizena og rør godt, så fyldet bliver lidt mere sammenhængende.
  4. Læg et stykke mini forårsrulledej på en ren overflade. Placér en lille skefuld fyld midt på dejen.
  5. Fold siderne ind og rul stramt sammen. Pensl kanten med lidt vand, så den klæber.
  6. Gentag med resten af dejen og fyldet.
  7. Læg forårsrullerne i airfryer-kurven i ét lag. Sprøjt evt. lidt olie på for en ekstra sprød overflade.
  8. Steg forårsrullerne i 12-15 minutter ved 190 grader, til de er gyldne og sprøde. Vend dem evt. halvvejs.
  9. Tag dem ud og lad dem køle lidt af før servering.

Tips

  • Du kan sagtens lave en vegetarisk version ved at udelade kylling og evt. tilsætte hakkede svampe eller tofu.
  • Server med en frisk sød chilisauce eller sojadip.
  • Skal de være ekstra sprøde, pensl med lidt olie inden stegning.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk