Sprøde Mini Forårsruller
Tilberedning: 30 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 12 stk Mini forårsrulledej
- 150 g Revet gulerod
- 100 g Hvidkål, fint snittet
- 50 g Bønnespirer
- 1 stk Forårsløg, finthakket
- 100 g Kyllingekød, hakket (kan udelades for vegetarisk)
- 2 fed Hvidløg, knust
- 1 tsp Sojasauce
- 1 tsp Sesamolie
- Salt og peber, efter smag
- 1 spsk Maizena eller kartoffelmel
- Vand, til pensling
Fremgangsmåde
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Bland revet gulerod, hvidkål, bønnespirer, forårsløg, hakket kylling, hvidløg, sojasauce, sesamolie, salt og peber i en skål.
- Tilsæt maizena og rør godt, så fyldet bliver lidt mere sammenhængende.
- Læg et stykke mini forårsrulledej på en ren overflade. Placér en lille skefuld fyld midt på dejen.
- Fold siderne ind og rul stramt sammen. Pensl kanten med lidt vand, så den klæber.
- Gentag med resten af dejen og fyldet.
- Læg forårsrullerne i airfryer-kurven i ét lag. Sprøjt evt. lidt olie på for en ekstra sprød overflade.
- Steg forårsrullerne i 12-15 minutter ved 190 grader, til de er gyldne og sprøde. Vend dem evt. halvvejs.
- Tag dem ud og lad dem køle lidt af før servering.
Tips
- Du kan sagtens lave en vegetarisk version ved at udelade kylling og evt. tilsætte hakkede svampe eller tofu.
- Server med en frisk sød chilisauce eller sojadip.
- Skal de være ekstra sprøde, pensl med lidt olie inden stegning.