Sprøde Medisterpølser med Frisk Rødkålssalat

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde medisterpølser med frisk rødkålssalat

Ingredienser

  • 4 stk Medisterpølser
  • 300 g Rødkål
  • 1 stk Æble
  • 1 stk Rødløg
  • 2 spsk Æblecidereddike
  • 1 spsk Honning
  • 1 tsk Dijonsennep
  • 3 spsk Olivenolie
  • Salt, efter smag
  • Peber, efter smag
  • 1 spsk Frisk persille

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  2. Skær rødkål fint og riv æblet groft. Skær rødløg i tynde skiver.
  3. I en skål, bland æblecidereddike, honning, dijonsennep og olivenolie til dressingen. Smag til med salt og peber.
  4. Vend rødkål, æble og rødløg i dressingen. Lad salaten trække i køleskabet i mindst 10 minutter.
  5. Læg medisterpølserne i airfryerkurven. Tilbered i 25 minutter ved 190 grader, vend pølserne efter halvdelen af tiden for en jævn, sprød overflade.
  6. Tag pølserne ud og lad dem hvile et par minutter.
  7. Drys friskhakket persille over rødkålssalaten og server med de sprøde medisterpølser.

Tips

  • For ekstra sprødhed kan du prikke medisterpølserne let med en gaffel før tilberedning.
  • Prøv at tilføje ristede nødder som valnødder eller hasselnødder til rødkålssalaten for ekstra tekstur.
  • Hvis du ønsker en mere krydret smag, kan du tilsætte lidt friskrevet ingefær i salaten.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk