Sprøde Løgringe med Krydret Panering

Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde løgringe med krydret panering

Ingredienser

  • 2 stk Store løg
  • 150 g Hvedemel
  • 1 tsk Paprikapulver
  • 0,5 tsk Chilipulver
  • 0,5 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Salt
  • 0,5 tsk Sort peber
  • 2 stk Æg
  • 100 g Rasp
  • Sprayolie, stk

Fremgangsmåde

  1. Pil løgene og skær dem i ca. 1 cm tykke ringe. Adskil ringene forsigtigt.
  2. Bland hvedemel, paprikapulver, chilipulver, hvidløgspulver, salt og peber i en skål.
  3. Pisk æggene i en anden skål.
  4. Kom rasp i en tredje skål.
  5. Vend løgringene først i melblandingen, derefter i æg og til sidst i rasp. Sørg for, at de er godt dækkede.
  6. Forvarm airfryeren til 190°C.
  7. Sprøjt eller pensl løgringene let med olie og læg dem i airfryer-kurven i ét lag.
  8. Tilbered løgringene i 12-15 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde. Vend løgringene efter halvdelen af tiden.
  9. Tag løgringene ud og lad dem dryppe af på køkkenrulle før servering.

Tips

  • For ekstra sprøde løgringe kan du dobbeltpanere dem ved at gentage æg- og rasp-delen.
  • Prøv også at tilføje lidt cayennepeber til raspblandingen for ekstra varme.
  • Brug løgringe som tilbehør til burgere eller som snack med en dip.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk