Sprøde Kyllingewings med BBQ-dip
Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 12 stk Kyllingewings
- 1,5 spsk Olivenolie
- 1 tsk Røget paprika
- 1 tsk Hvidløgspulver
- 0,5 tsk Chilipulver
- 0,5 tsk Salt
- 0,25 tsk Sort peber
- 120 ml Barbecuesauce
- 1 spsk Honning
- 1 tsk Æblecidereddike
Fremgangsmåde
- Forvarm airfryeren til 190°C.
- I en skål blandes olivenolie, røget paprika, hvidløgspulver, chilipulver, salt og peber.
- Vend kyllingewings i krydderiblandingen, så de bliver jævnt dækket.
- Placer wings i airfryer-kurven i ét lag uden at overlappe.
- Tilbered wings i airfryeren i ca. 25 minutter, vend dem halvvejs for jævn sprødhed.
- Imens blandes barbecuesauce, honning og æblecidereddike i en lille skål til dip.
- Når wings er færdige, serveres de varme med BBQ-dippen ved siden af.
Tips
- For ekstra sprødhed kan du lade kyllingewings tørre på køkkenrulle i 15 minutter inden krydring.
- Du kan justere chilipulveret efter hvor stærk du ønsker din krydring.
- Hvis din airfryer er lille, tilbered wings i to omgange for bedst resultat.