Sprøde Kyllingewings med BBQ-dip

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde Kyllingewings med BBQ-dip

Ingredienser

  • 12 stk Kyllingewings
  • 1,5 spsk Olivenolie
  • 1 tsk Røget paprika
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 0,5 tsk Chilipulver
  • 0,5 tsk Salt
  • 0,25 tsk Sort peber
  • 120 ml Barbecuesauce
  • 1 spsk Honning
  • 1 tsk Æblecidereddike

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190°C.
  2. I en skål blandes olivenolie, røget paprika, hvidløgspulver, chilipulver, salt og peber.
  3. Vend kyllingewings i krydderiblandingen, så de bliver jævnt dækket.
  4. Placer wings i airfryer-kurven i ét lag uden at overlappe.
  5. Tilbered wings i airfryeren i ca. 25 minutter, vend dem halvvejs for jævn sprødhed.
  6. Imens blandes barbecuesauce, honning og æblecidereddike i en lille skål til dip.
  7. Når wings er færdige, serveres de varme med BBQ-dippen ved siden af.

Tips

  • For ekstra sprødhed kan du lade kyllingewings tørre på køkkenrulle i 15 minutter inden krydring.
  • Du kan justere chilipulveret efter hvor stærk du ønsker din krydring.
  • Hvis din airfryer er lille, tilbered wings i to omgange for bedst resultat.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk