Sprøde Krydderkartofler

Tilberedning: 35 minutter · 200 °C · Nem

Sprøde Krydderkartofler i Airfryer

Ingredienser

  • 600 g Kartofler
  • 2 spsk Olivenolie
  • 1 tsk Paprikapulver
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 0,5 tsk Salt
  • 0,5 tsk Sort peber
  • Frisk persille til pynt

Fremgangsmåde

  1. Skrub kartoflerne grundigt og skær dem i både.
  2. Kom kartoffelbådene i en skål og vend dem med olivenolie, paprikapulver, hvidløgspulver, salt og peber, så de er jævnt dækkede.
  3. Forvarm airfryeren til 200 grader.
  4. Læg kartoffelbådene i airfryer-kurven i ét lag, og steg dem i 20-25 minutter. Ryst kurven eller vend kartoflerne efter halve tiden for en jævn sprødhed.
  5. Når kartoflerne er gyldne og sprøde, tages de ud og pyntes med friskhakket persille inden servering.

Tips

  • Brug gerne nye kartofler for ekstra sprødhed.
  • Du kan tilføje lidt chilipulver for et ekstra krydret touch.
  • Server med en hjemmelavet aioli eller yoghurt-dip.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk