Sprøde Krydderkartofler
Tilberedning: 35 minutter · 200 °C · Nem
Ingredienser
- 600 g Kartofler
- 2 spsk Olivenolie
- 1 tsk Paprikapulver
- 1 tsk Hvidløgspulver
- 0,5 tsk Salt
- 0,5 tsk Sort peber
- Frisk persille til pynt
Fremgangsmåde
- Skrub kartoflerne grundigt og skær dem i både.
- Kom kartoffelbådene i en skål og vend dem med olivenolie, paprikapulver, hvidløgspulver, salt og peber, så de er jævnt dækkede.
- Forvarm airfryeren til 200 grader.
- Læg kartoffelbådene i airfryer-kurven i ét lag, og steg dem i 20-25 minutter. Ryst kurven eller vend kartoflerne efter halve tiden for en jævn sprødhed.
- Når kartoflerne er gyldne og sprøde, tages de ud og pyntes med friskhakket persille inden servering.
Tips
- Brug gerne nye kartofler for ekstra sprødhed.
- Du kan tilføje lidt chilipulver for et ekstra krydret touch.
- Server med en hjemmelavet aioli eller yoghurt-dip.