Sprøde Kokosmakroner

Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde Kokosmakroner i Airfryer

Ingredienser

  • 200 g revet kokos
  • 150 g sukker
  • 2 stk æggehvider
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 spsk majsstivelse
  • en knivspids salt

Fremgangsmåde

  1. Pisk æggehvider og en knivspids salt stive i en skål.
  2. Tilsæt sukker, vaniljesukker og majsstivelse, og vend det forsigtigt i æggehviderne.
  3. Vend revet kokos i blandingen til det er godt fordelt.
  4. Form små toppe eller kugler med en ske og placer dem på et stykke bagepapir, der passer til airfryerkurven.
  5. Forvarm airfryeren til 190°C.
  6. Sæt kurven i airfryeren og bag kokosmakronerne i 12-15 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde i kanten.
  7. Lad makronerne køle af på en bagerist før servering.

Tips

  • Brug en lille isske for ensartede kokosmakroner.
  • Du kan dyppe bunden af makronerne i smeltet chokolade for ekstra smag.
  • Pas på ikke at overbage, da kokosmakronerne hurtigt kan blive for mørke.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk