Sprøde Kikærtebites med Krydret Panering

Tilberedning: 30 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde Kikærtebites med Krydret Panering

Ingredienser

  • 400 g Kikærter, drænede og skyllede
  • 2 spsk Olivenolie
  • 1 tsk Røget paprika
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Spidskommen
  • 0,5 tsk Chilipulver
  • 0,5 tsk Salt
  • 50 g Panko rasp
  • 2 spsk Majsstivelse

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190 grader C.
  2. Dup kikærterne tørre med køkkenrulle, og bland dem i en skål med olivenolie og krydderier (røget paprika, hvidløgspulver, spidskommen, chilipulver og salt).
  3. Vend kikærterne med majsstivelse og derefter med panko rasp, så de bliver godt dækket.
  4. Placer kikærterne i airfryer kurven i et enkelt lag, uden at de overlapper.
  5. Tilbered i airfryeren i 15-20 minutter, ryst kurven forsigtigt efter 10 minutter for jævn stegning.
  6. Tag kikærtebitesene ud, når de er gyldne og sprøde. Lad dem køle let af før servering.

Tips

  • For ekstra sprødhed kan du spraye lidt olivenolie over kikærterne inden stegning.
  • Server med en frisk yoghurtdip eller en krydret tomatsalsa.
  • Kikærtebites kan opbevares i en lufttæt beholder i op til 2 dage, men er bedst nytilberedte.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk