Sprøde Kartoffelbåde med Urter

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde kartoffelbåde med urter i airfryer

Ingredienser

  • 800 g Kartofler
  • 2 spsk Olivenolie
  • 1 tsk Tørret rosmarin
  • 1 tsk Tørret timian
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • Salt, efter smag
  • Peber, efter smag

Fremgangsmåde

  1. Skrub kartoflerne grundigt og skær dem i både.
  2. Kom kartoffelbådene i en stor skål og vend dem med olivenolie, rosmarin, timian, hvidløgspulver, salt og peber.
  3. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  4. Læg kartoffelbådene i airfryerkurven i ét lag uden at overlappe.
  5. Tilbered kartoffelbådene i airfryeren i ca. 25 minutter, vend dem halvvejs for jævn sprødhed.
  6. Tjek med en gaffel, at kartoflerne er møre indeni og sprøde udenpå.
  7. Server straks som lækkert tilbehør.

Tips

  • Brug gerne små kartofler for ekstra sprødhed.
  • Du kan tilføje lidt paprika eller chili for ekstra smag.
  • Vend kartoffelbådene i friskhakket persille eller purløg ved servering for et friskt touch.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk