Sprøde Honningglaserede Cocktailpølser i Baconindpakning

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde honningglaserede cocktailpølser med bacon

Ingredienser

  • 300 g Cocktailpølser
  • 150 g Bacon i skiver
  • 2 spsk Flydende honning
  • 1 spsk Soya
  • 0,5 tsk Røget paprika
  • Friskkværnet peber, efter smag

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190°C.
  2. Skær bacon i halve skiver, så de passer til cocktailpølserne.
  3. Pak hver cocktailpølse ind i en baconhalvdel og fastgør evt. med en tandstikker.
  4. I en lille skål blandes honning, soya og røget paprika til en glasur.
  5. Pensl hver baconindpakket pølse grundigt med glasuren.
  6. Læg pølserne i airfryer-kurven i ét lag uden at de rører hinanden.
  7. Airfryr i 20-25 minutter, til bacon er sprødt og pølserne glaserede. Vend dem efter halvdelen af tiden og pensl evt. ekstra glasur på.
  8. Krydr med friskkværnet peber ved servering.

Tips

  • Brug tandstikkere til at holde baconet på plads under tilberedning.
  • For ekstra smag kan du tilsætte lidt finthakket chili til honningglasuren.
  • Server med en frisk dip som creme fraiche med lidt citronskal og purløg.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk