Sprøde Hjerteformede Kyllingenuggets med Glinsende Honning-Sennepsglasur

Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde hjerteformede kyllingenuggets med honning-sennepsglasur

Ingredienser

  • 400 g kyllingebrystfilet
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk friskkværnet peber
  • 2 stk æg
  • 100 g panko rasp
  • 50 g revet parmesan
  • 1 tsk paprikapulver
  • 2 spsk olivenolie
  • 3 spsk honning
  • 2 spsk dijonsennep
  • 1 spsk frisk citronsaft

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingebrystet i ca. 2 cm tykke skiver og brug en lille hjerteformet udstikker til at trykke hjerteformede nuggets ud.
  2. Krydr kyllingestykkerne med salt og peber.
  3. Pisk æggene sammen i en skål.
  4. Bland panko rasp, revet parmesan og paprikapulver i en anden skål.
  5. Dyp hvert kyllingehjerte først i ægget, og vend dem derefter grundigt i raspblandingen, så de er godt dækket.
  6. Forvarm airfryeren til 190°C.
  7. Placer nuggets i airfryer-kurven i ét lag og spray eller pensl dem let med olivenolie.
  8. Tilbered nuggets i airfryeren i 12-15 minutter, vend dem efter halvdelen af tiden, til de er gyldne og sprøde.
  9. Imens blandes honning, dijonsennep og citronsaft til en glasur.
  10. Når nuggets er færdige, pensles de straks med honning-sennepsglasuren og serveres varme.

Tips

  • Hvis du ikke har en hjerteformet udstikker, kan du forsigtigt skære kyllingestykkerne ud med en skarp kniv.
  • For ekstra sprødhed kan du tilføje lidt majsstivelse til raspblandingen.
  • Server med en frisk salat eller grøntsagsstænger for en afbalanceret snack.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk