Sprøde Hjemmelavede Mini Pizzasnacks

Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde Hjemmelavede Mini Pizzasnacks på Fødselsdagsbordet

Ingredienser

  • 200 g Pizzadej (færdig eller hjemmelavet)
  • 100 g Revet mozzarella
  • 80 g Tomatsauce
  • 50 g Cherrytomater, skåret i skiver
  • 50 g Rødløg, finthakket
  • 50 g Rød peberfrugt, ternet
  • 30 g Skinke i små tern
  • Tørret oregano, tsk
  • Tørret basilikum, tsk
  • Frisk basilikum til pynt, stk
  • Olivenolie til pensling, ml

Fremgangsmåde

  1. Rul pizzadejen ud på et meldrysset bord til cirka 3 mm tykkelse.
  2. Udstik små cirkler (ca. 5 cm i diameter) med en rund udstikker eller et glas.
  3. Læg pizzacirklerne på et stykke bagepapir.
  4. Fordel et tyndt lag tomatsauce på hver cirkel.
  5. Drys mozzarella over tomatsaucen.
  6. Fordel cherrytomater, rødløg, rød peber og skinketern jævnt på mini pizzaerne.
  7. Drys med oregano og basilikum.
  8. Pensl kanterne med olivenolie for ekstra sprødhed.
  9. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  10. Læg mini pizzasnacks i airfryer-kurven i ét lag, uden at de rører ved hinanden.
  11. Airfry mini pizzaerne i 8-10 minutter eller indtil bunden er gylden og osten boblende.
  12. Tag dem forsigtigt ud og lad dem køle et par minutter.
  13. Pynt med frisk basilikum inden servering.

Tips

  • Brug forskellige toppings som oliven, champignon eller ananas for variation.
  • Pensl pizzabundene med hvidløgsolie for ekstra smag.
  • Hvis airfryerens kurv er lille, kan du bage pizzaerne i flere omgange for at sikre sprødhed.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk