Sprøde Hjemmelavede Hash Browns
Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 500 g Kartofler
- 1 tsk Salt
- 0,5 tsk Sort peber
- 1 stk Lille løg
- 1 spsk Mel
- 1 stk Æg
- Olie til pensling
Fremgangsmåde
- Skræl kartoflerne og riv dem groft på et rivejern.
- Pres så meget væske som muligt ud af de revne kartofler ved hjælp af et rent viskestykke.
- Riv løget fint og bland det med kartofler, salt, peber, mel og æg i en stor skål.
- Form små flade kager af kartoffelblandingen.
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Pensl hash browns med lidt olie på begge sider og læg dem i airfryer-kurven i ét lag.
- Tilbered i airfryeren i ca. 12-15 minutter, vend halvvejs, indtil de er gyldne og sprøde.
- Server straks mens de er varme og sprøde.
Tips
- For ekstra sprødhed kan du pensle hash browns med lidt mere olie efter vendning.
- Du kan tilsætte finthakket frisk persille eller purløg i dejen for ekstra smag.
- Hvis du vil lave en stor portion, tilbered hash browns i flere omgange for at sikre sprødhed.