Sprøde Grove Pitabrød med Saftig Kylling og Friske Grøntsager

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde grove pitabrød med saftig kylling og friske grøntsager

Ingredienser

  • 4 stk Grove pitabrød
  • 300 g Kyllingebryst
  • 1 tsk Røget paprika
  • 1 tsk Spidskommen
  • 0,5 tsk Chili flakes
  • Salt og friskkværnet peber
  • 1 spsk Olivenolie
  • 1 stk Rød peberfrugt
  • 1 stk Gul squash
  • 0,5 stk Agurk
  • 1 stk Rødløg
  • 50 g Fetaost
  • 2 spsk Græsk yoghurt
  • 1 spsk Frisk citronsaft
  • 1 spsk Friskhakket mynte

Fremgangsmåde

  1. Skær kyllingebrystet i strimler og vend dem med olivenolie, røget paprika, spidskommen, chili flakes, salt og peber.
  2. Skær peberfrugt, squash og rødløg i tynde strimler. Skær agurk i små tern.
  3. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  4. Læg kyllingestrimlerne i airfryer-kurven i ét lag og steg i ca. 12-15 minutter, til de er gennemstegte og let gyldne. Ryst kurven halvvejs.
  5. Imens kyllingen steger, blandes yoghurt med citronsaft og finthakket mynte til en frisk dressing.
  6. Varm pitabrødene i airfryeren i 2-3 minutter, til de er let sprøde og lune.
  7. Fyld de lune pitabrød med kylling, de friske grøntsager og feta, og top med mynteyoghurten.
  8. Pak pitabrødene ind eller læg dem i madkassen klar til en frisk og mættende frokost.

Tips

  • Du kan bytte mynte ud med frisk basilikum eller koriander for en anden frisk smag.
  • Vil du have ekstra sprødhed, kan du riste pitabrødene lidt længere i airfryeren.
  • Hvis du foretrækker en mildere kylling, kan du udelade chili flakes.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk