Sprøde Franske Hotdog Bites med Cremet Sennepsdressing

Tilberedning: 30 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde Franske Hotdog Bites med Cremet Sennepsdressing

Ingredienser

  • 8 stk Mini hotdog-pølser
  • 4 skiver Fransk sandwichbrød (baguette eller lign.)
  • 1 stk Æg
  • 50 g Hvedemel
  • 100 g Pankorasp
  • Salt, tsk
  • Friskkværnet peber, tsk
  • 2 spsk Smør
  • 2 spsk Mayonnaise
  • 1 spsk Dijonsennep
  • 1 tsk Honning
  • 1 tsk Citronsaft
  • 1 spsk Friskhakket purløg

Fremgangsmåde

  1. Skær det franske sandwichbrød i små tern (ca. 2x2 cm). Smelt smørret og vend brødternene heri, så de bliver let gyldne.
  2. Forvarm airfryeren til 190°C.
  3. Skær mini hotdog-pølserne i halve stykker.
  4. Forbered paneringen: Hæld mel på en tallerken, pisk ægget i en skål, og hæld pankorasp på en tredje tallerken. Krydr mel og pankorasp med salt og peber.
  5. Vend først brødternene i mel, dernæst i æg og til sidst i pankorasp, så de bliver godt dækket.
  6. Gentag paneringen med pølsestykkerne: mel, æg og pankorasp.
  7. Sæt skiftevis brødtern og pølser på små cocktailspyd, så hver spyd har 2-3 stykker.
  8. Læg spyddene i airfryeren i ét lag og steg i 12-15 minutter, til de er gyldne og sprøde. Vend dem gerne halvvejs undervejs.
  9. Imens laves sennepsdressingen: Rør mayonnaise, dijonsennep, honning, citronsaft og friskhakket purløg sammen. Smag til med salt og peber.
  10. Server de sprøde hotdog bites lune med den cremede sennepsdressing som dip.

Tips

  • Tilføj et lille stykke syltet agurk eller rødløg på spyddene for ekstra friskhed.
  • Brug glutenfri brødtern, hvis du ønsker en glutenfri version.
  • Server som en sjov forret til børnefødselsdagen eller som en lækker snack til brunch.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk