Sprøde Fiskefrikadellesandwich Bites med Cremet Remoulade-Dip

Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde Fiskefrikadellesandwich Bites med Cremet Remoulade-Dip

Ingredienser

  • 400 g hvid fiskefars
  • 1 stk æg
  • 50 g rivet løg
  • 1 spsk dild, finthakket
  • 1 tsk salt
  • 0,5 tsk friskkværnet peber
  • 50 g panko rasp
  • 12 stk mini sandwichboller
  • 100 g salatblade
  • 1 stk citron, skåret i både
  • 100 g mayonnaise
  • 2 spsk karse eller persille, finthakket
  • 1 spsk sød sennep
  • salt og peber til smag

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190°C.
  2. I en skål blandes fiskefars, æg, revet løg, dild, salt, peber og panko rasp godt sammen.
  3. Form farsen til små, flade frikadeller, der passer i størrelsen til mini sandwichbollerne.
  4. Læg fiskefrikadellerne i airfryer-kurven med lidt afstand og steg dem i 12-15 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde. Vend dem halvvejs igennem.
  5. Imens laves remoulade-dippen ved at blande mayonnaise, karse eller persille, sød sennep samt salt og peber efter smag.
  6. Del sandwichbollerne og læg et salatblad i hver bund, placer en sprød fiskefrikadelle ovenpå, og top med en god skefuld remoulade.
  7. Afslut med sandwichbollernes top og server straks med citronbåde ved siden af.

Tips

  • For ekstra sprødhed kan du pensle fiskefrikadellerne let med lidt olie før airfryering.
  • Prøv også at tilføje finthakket kapers eller lidt friskrevet citronskal i fiskefarsen for ekstra smag.
  • Server med en frisk agurkesalat for at tilføje et sprødt og syrligt element.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk