Sprøde Fiskefrikadellesandwich Bites med Cremet Remoulade-Dip
Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 400 g hvid fiskefars
- 1 stk æg
- 50 g rivet løg
- 1 spsk dild, finthakket
- 1 tsk salt
- 0,5 tsk friskkværnet peber
- 50 g panko rasp
- 12 stk mini sandwichboller
- 100 g salatblade
- 1 stk citron, skåret i både
- 100 g mayonnaise
- 2 spsk karse eller persille, finthakket
- 1 spsk sød sennep
- salt og peber til smag
Fremgangsmåde
- Forvarm airfryeren til 190°C.
- I en skål blandes fiskefars, æg, revet løg, dild, salt, peber og panko rasp godt sammen.
- Form farsen til små, flade frikadeller, der passer i størrelsen til mini sandwichbollerne.
- Læg fiskefrikadellerne i airfryer-kurven med lidt afstand og steg dem i 12-15 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde. Vend dem halvvejs igennem.
- Imens laves remoulade-dippen ved at blande mayonnaise, karse eller persille, sød sennep samt salt og peber efter smag.
- Del sandwichbollerne og læg et salatblad i hver bund, placer en sprød fiskefrikadelle ovenpå, og top med en god skefuld remoulade.
- Afslut med sandwichbollernes top og server straks med citronbåde ved siden af.
Tips
- For ekstra sprødhed kan du pensle fiskefrikadellerne let med lidt olie før airfryering.
- Prøv også at tilføje finthakket kapers eller lidt friskrevet citronskal i fiskefarsen for ekstra smag.
- Server med en frisk agurkesalat for at tilføje et sprødt og syrligt element.