Sprøde Cajunkrydrede Rejer

Tilberedning: 25 minutter · 200 °C · Nem

Sprøde Cajunkrydrede Rejer

Ingredienser

  • 400 g store rå rejer, pillede og rensede
  • 1,5 tsk cajunkrydderi
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 0,5 tsk røget paprika
  • 0,5 tsk salt
  • 0,25 tsk friskkværnet sort peber
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk majsmel
  • 1 stk æg
  • 50 g panko-rasp
  • 1 stk lime, skåret i både
  • frisk koriander til pynt

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 200°C.
  2. I en skål, bland cajunkrydderi, hvidløgspulver, røget paprika, salt og peber.
  3. Vend rejerne i olivenolie og drys krydderiblandingen over. Sørg for, at rejerne er jævnt dækkede.
  4. Forbered tre skåle: en med majsmel, en med sammenpisket æg, og en med panko-rasp.
  5. Vend hver krydret reje først i majsmel, dernæst i æg og til sidst i panko-rasp, så de bliver godt dækkede med panering.
  6. Læg de panerede rejer i airfryer-kurven i ét lag uden at overlappe.
  7. Airfry rejerne i ca. 8-10 minutter, til de er gyldne og sprøde, og rejerne er gennemtilberedte.
  8. Tag rejerne ud, pynt med frisk koriander og server straks med limebåde.

Tips

  • Brug store rejer for bedst resultat og saftighed.
  • Du kan justere mængden af cajunkrydderi efter ønsket styrke.
  • Hvis du vil have ekstra sprødhed, kan du spraye lidt olie på rejerne inden tilberedning.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk