Sprød Sweet Chili Kylling
Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 500 g Kyllingebryst
- 2 spsk Sweet chili sauce
- 1 spsk Soyasauce
- 1 spsk Honning
- 1 tsk Hvidløgspulver
- 0,5 tsk Chilipulver
- Salt og peber
- 1 spsk Olie
Fremgangsmåde
- Skær kyllingebrysterne i mundrette stykker.
- I en skål, bland sweet chili sauce, soyasauce, honning, hvidløgspulver, chilipulver, olie, salt og peber.
- Vend kyllingestykkerne i marinaden og lad det trække i 10 minutter.
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Læg kyllingen i airfryer kurven i ét lag og steg i 12-15 minutter, vend halvt inde i tilberedningstiden.
- Tjek at kyllingen er gennemstegt og har en sprød overflade før servering.
Tips
- Mariner kyllingen længere tid for mere intens smag.
- Server med frisk koriander og lime for ekstra friskhed.
- Kan også laves med kyllingelår i stedet for bryst for mere saftighed.