Sprød Pizza Pepperoni
Tilberedning: 22 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 1 stk færdig pizzadej
- 100 g revet mozzarellaost
- 80 g pepperonipølse, skåret i skiver
- 100 g tomatsauce
- frisk basilikum til pynt, stk
- tørret oregano, tsk
- olivenolie, spsk
Fremgangsmåde
- Rul pizzadejen ud til en cirkel, der passer til din airfryers kurv (ca. 20 cm i diameter).
- Smør tomatsauce jævnt ud over dejen, og drys med tørret oregano.
- Fordel revet mozzarellaost over tomatsaucen.
- Læg pepperoniskiverne ovenpå osten.
- Dryp lidt olivenolie over pizzaen.
- Forvarm airfryeren til 190°C.
- Læg pizzaen forsigtigt i airfryerkurven, og steg i 10-12 minutter, eller indtil skorpen er gylden og osten er smeltet og boblende.
- Tag pizzaen ud, pynt med frisk basilikum, og server straks.
Tips
- Hvis din airfryer er lille, kan du bage pizzaen i mindre portioner.
- Tilføj lidt chili eller frisk peberfrugt for ekstra smag.
- Brug en pizzasten eller bagepapir til at undgå, at pizzaen hænger fast i kurven.