Sprød og Farverig Vegetarpizza

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Sprød og Farverig Vegetarpizza i Airfryer

Ingredienser

  • 1 stk Pizzadej (færdigkøbt eller hjemmelavet)
  • 100 g Mozzarella, revet
  • 100 g Cherrytomater, halverede
  • 50 g Rødløg, skivet
  • 1 stk Rød peberfrugt, skåret i strimler
  • 50 g Champignon, skivet
  • Frisk basilikum til pynt
  • 4 spsk Tomatsauce
  • 1 tsk Tørret oregano
  • 1 tsk Olivenolie
  • Salt og peber efter smag

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  2. Rul pizzadejen ud til en passende størrelse, så den passer i airfryerens kurv.
  3. Fordel tomatsauce jævnt på dejen og drys med tørret oregano, salt og peber.
  4. Drys den revne mozzarella over tomatsaucen.
  5. Fordel cherrytomater, rødløg, peberfrugt og champignon ovenpå osten.
  6. Dryp olivenolie over pizzaen.
  7. Læg pizzaen forsigtigt i airfryerens kurv og tilbered i 20-25 minutter, indtil skorpen er sprød og osten smeltet og let gylden.
  8. Tag pizzaen ud og pynt med frisk basilikum inden servering.

Tips

  • Hvis airfryeren er lille, kan du dele dejen i mindre portioner og lave mini-pizzaer.
  • Du kan tilføje andre grøntsager efter eget valg, fx spinat eller artiskokker.
  • Brug glutenfri pizzadej for en glutenfri version.
  • For ekstra smag kan du tilsætte lidt revet parmesan før servering.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk