Sprød og Farverig Vegetarpizza
Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 1 stk Pizzadej (færdigkøbt eller hjemmelavet)
- 100 g Mozzarella, revet
- 100 g Cherrytomater, halverede
- 50 g Rødløg, skivet
- 1 stk Rød peberfrugt, skåret i strimler
- 50 g Champignon, skivet
- Frisk basilikum til pynt
- 4 spsk Tomatsauce
- 1 tsk Tørret oregano
- 1 tsk Olivenolie
- Salt og peber efter smag
Fremgangsmåde
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Rul pizzadejen ud til en passende størrelse, så den passer i airfryerens kurv.
- Fordel tomatsauce jævnt på dejen og drys med tørret oregano, salt og peber.
- Drys den revne mozzarella over tomatsaucen.
- Fordel cherrytomater, rødløg, peberfrugt og champignon ovenpå osten.
- Dryp olivenolie over pizzaen.
- Læg pizzaen forsigtigt i airfryerens kurv og tilbered i 20-25 minutter, indtil skorpen er sprød og osten smeltet og let gylden.
- Tag pizzaen ud og pynt med frisk basilikum inden servering.
Tips
- Hvis airfryeren er lille, kan du dele dejen i mindre portioner og lave mini-pizzaer.
- Du kan tilføje andre grøntsager efter eget valg, fx spinat eller artiskokker.
- Brug glutenfri pizzadej for en glutenfri version.
- For ekstra smag kan du tilsætte lidt revet parmesan før servering.