Sprød Marineret Tofu

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Sprød marineret tofu i airfryer

Ingredienser

  • 400 g Fast tofu
  • 2 spsk Sojasauce
  • 1 spsk Sesamolie
  • 1 spsk Majsstivelse
  • 1 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Løgpulver
  • Salt og peber efter smag
  • 1 spsk Olivenolie

Fremgangsmåde

  1. Pres tofuen for overskydende væske ved at pakke den ind i et rent viskestykke og lægge noget tungt ovenpå i ca. 10 minutter.
  2. Skær tofuen i tern på ca. 2 cm.
  3. Bland sojasauce, sesamolie, hvidløgspulver, løgpulver, salt og peber i en skål.
  4. Vend tofuternene i marinaden og lad dem trække i mindst 10 minutter.
  5. Drys majsstivelsen over tofuen og vend rundt, så alle tern er godt dækket.
  6. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  7. Spray eller pensl airfryerkurven med lidt olivenolie for at undgå at tofuen hænger fast.
  8. Læg tofuternene i kurven i ét lag, og sprøjt evt. lidt olivenolie over dem.
  9. Airfry tofuen i 20-25 minutter, rist tofuen halvvejs og ryst kurven, så de bliver jævnt sprøde.
  10. Tag tofuen ud og lad den køle lidt af inden servering.

Tips

  • Pres tofuen grundigt for at få en fastere og sprødere konsistens.
  • Server med en frisk dip som sød chilisauce, peanutdip eller sojadressing.
  • Du kan variere krydderierne efter smag, fx lidt røget paprika eller chili for ekstra smag.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk