Sprød Chicken Parmigiana
Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 2 stk Kyllingebrystfileter
- 1 dl Hvedemel
- 2 stk Æg
- 2 dl Rasp
- 1 tsk Tørret oregano
- 1 tsk Hvidløgspulver
- 150 g Mozzarellaost i skiver
- 1 dl Parmesanost revet
- 2 dl Tomatsauce
- Salt og peber, efter smag
- 1 spsk Olivenolie
Fremgangsmåde
- Bank kyllingebrystfileterne flade til ca. 1 cm tykkelse for jævn stegning.
- Krydr melet med salt, peber, oregano og hvidløgspulver.
- Vend kyllingefileterne først i krydret mel, derefter i sammenpisket æg, og til sidst i rasp for en sprød panering.
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Spray eller pensl kyllingefileterne let med olivenolie for ekstra sprødhed.
- Læg kyllingefileterne i airfryer-kurven i ét lag og steg i 10 minutter.
- Vend kyllingen forsigtigt og fordel tomatsauce på hver filet. Læg mozzarella og revet parmesan ovenpå.
- Steg videre i airfryeren i 10-15 minutter, indtil osten er smeltet og let gylden.
- Tag kyllingen ud og lad den hvile et par minutter inden servering.
Tips
- Brug frisk mozzarella for ekstra cremethed.
- Du kan tilføje frisk basilikum på toppen ved servering for ekstra smag.
- Hvis du ønsker en stærkere smag, tilsæt lidt chili i tomatsaucen.