Sprøde Mini-Pizzasnegle med Cremet Ost og Saftig Skinke

Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem

Sprøde Mini-Pizzasnegle med Ost og Skinke

Ingredienser

  • 200 g frisk pizzadej
  • 100 g revet mozzarellaost
  • 100 g skinke i tern
  • 50 g tomatsauce
  • 1 tsk tørret oregano
  • friskkværnet peber
  • 1 stk æg til pensling

Fremgangsmåde

  1. Rul pizzadejen ud på et let meldrysset bord til et rektangel på ca. 25x30 cm.
  2. Smør tomatsaucen jævnt ud over dejen og drys oregano og peber over.
  3. Fordel skinketern og revet mozzarellaost jævnt over tomatsaucen.
  4. Rul dejen stramt sammen fra den lange side til en fast roulade.
  5. Skær rouladen i ca. 12 skiver, ca. 2 cm tykke.
  6. Pensl sneglene med sammenpisket æg for en gylden og sprød overflade.
  7. Læg sneglene i airfryer-kurven med lidt afstand, så de ikke klistrer sammen.
  8. Tilbered sneglene ved 190°C i 20-25 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.
  9. Lad pizzasneglene køle let af inden servering.

Tips

  • Tilføj lidt finthakket frisk basilikum eller chili for ekstra smagsnuancer.
  • Brug gerne færdiglavet pizzadej fra supermarkedet for nemhedens skyld.
  • Server med en frisk tomatsalat eller dip som hvidløgssauce.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk