Sprøde Mini-Pizzasnegle med Cremet Ost og Saftig Skinke
Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 200 g frisk pizzadej
- 100 g revet mozzarellaost
- 100 g skinke i tern
- 50 g tomatsauce
- 1 tsk tørret oregano
- friskkværnet peber
- 1 stk æg til pensling
Fremgangsmåde
- Rul pizzadejen ud på et let meldrysset bord til et rektangel på ca. 25x30 cm.
- Smør tomatsaucen jævnt ud over dejen og drys oregano og peber over.
- Fordel skinketern og revet mozzarellaost jævnt over tomatsaucen.
- Rul dejen stramt sammen fra den lange side til en fast roulade.
- Skær rouladen i ca. 12 skiver, ca. 2 cm tykke.
- Pensl sneglene med sammenpisket æg for en gylden og sprød overflade.
- Læg sneglene i airfryer-kurven med lidt afstand, så de ikke klistrer sammen.
- Tilbered sneglene ved 190°C i 20-25 minutter, eller indtil de er gyldne og sprøde.
- Lad pizzasneglene køle let af inden servering.
Tips
- Tilføj lidt finthakket frisk basilikum eller chili for ekstra smagsnuancer.
- Brug gerne færdiglavet pizzadej fra supermarkedet for nemhedens skyld.
- Server med en frisk tomatsalat eller dip som hvidløgssauce.