Sprøde Hjemmelavede Mini Pizza Snurrer
Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 1 rulle færdig pizzadej
- 100 g revet mozzarella
- 50 g pepperoni i skiver
- 50 g revet parmesan
- 3 spsk tomatsauce
- 1 tsk tørret oregano
- frisk basilikum til pynt, stk
- 1 stk æg til pensling
Fremgangsmåde
- Forvarm airfryeren til 190 grader.
- Rul pizzadejen ud på et let meldrysset bord til en rektangulær form.
- Smør et jævnt lag tomatsauce ud over dejen, og drys oregano over.
- Fordel mozzarella, pepperoni og parmesan jævnt på dejen.
- Rul dejen stramt sammen på langs, så du får en lang roulade.
- Skær rouladen i ca. 2 cm tykke skiver.
- Pensl hver snurre med sammenpisket æg for at give en flot gylden farve.
- Læg snurrerne i airfryer-kurven med lidt afstand imellem.
- Airfry snurrerne ved 190 grader i 20-25 minutter, til de er gyldne og sprøde.
- Tag snurrerne ud og pynt med frisk basilikum inden servering.
Tips
- Du kan variere fyldet med skinke, oliven eller frisk spinat for en anden smagsoplevelse.
- Pensl gerne snurrerne med lidt olivenolie for ekstra sprødhed.
- Server med en frisk dip som pesto eller hvidløgssauce.