Smørmøre Majskolber med Ristet Krydring
Tilberedning: 35 minutter · 190 °C · Nem
Ingredienser
- 4 stk Majskolber
- 30 g Smør
- 1 tsk Paprikapulver
- 0,5 tsk Hvidløgspulver
- 0,5 tsk Salt
- 0,25 tsk Sort peber
- Frisk persille til pynt (valgfrit)
Fremgangsmåde
- Forvarm airfryeren til 190°C.
- Fjern blade og tråde fra majskolberne, og skyl dem let under koldt vand. Dup dem tørre.
- Smelt smørret i en lille gryde eller mikroovn.
- Bland det smeltede smør med paprikapulver, hvidløgspulver, salt og peber.
- Pensl majskolberne grundigt med smørblandingen, så de bliver godt dækkede.
- Læg majskolberne i airfryer-kurven i ét lag og steg dem i 20-25 minutter, vend dem efter halvdelen af tiden for jævn ristning.
- Tag majskolberne ud og drys eventuelt med friskhakket persille før servering.
Tips
- For ekstra smag kan du tilsætte lidt cayennepeber til smørblandingen for et mildt kick.
- Du kan også drysse lidt revet parmesanost over majskolberne lige efter tilberedning.
- Vend majskolberne undervejs i tilberedningen for at sikre en jævn og sprød overflade.