Saftige Mørbradbøffer med Krydret Overflade

Tilberedning: 25 minutter · 190 °C · Nem

Saftige Mørbradbøffer med krydret overflade

Ingredienser

  • 4 stk Mørbradbøffer
  • 1 spsk Olivenolie
  • 1 tsk Paprikapulver
  • 0,5 tsk Hvidløgspulver
  • 0,5 tsk Løgpulver
  • 0,5 tsk Salt
  • 0,25 tsk Sort peber

Fremgangsmåde

  1. Forvarm airfryeren til 190 grader.
  2. Bland olivenolie med paprikapulver, hvidløgspulver, løgpulver, salt og peber i en lille skål.
  3. Pensl mørbradbøfferne på begge sider med krydderolien.
  4. Læg bøfferne i airfryer-kurven i ét lag uden overlapning.
  5. Tilbered i airfryeren i 12-15 minutter, vend bøfferne efter halvdelen af tiden, indtil de er gennemstegte men stadig saftige.
  6. Lad bøfferne hvile i 3-5 minutter inden servering.

Tips

  • Lad kødet hvile efter stegning for bedre saftighed.
  • Brug en stegetermometer for præcis kernetemperatur på ca. 62 grader for rosa bøffer.
  • Marinér mørbraden et par timer i krydderolien for ekstra smag.
Luftige Opskrifter Logo © 2025 Luftige Opskrifter – LuftigeOpskrifter.dk